את המנה הזאת הכרתי מהטיולים לתאילנד והתמכרתי.
את המנה הקלאסית מכינים עם בשר אבל היא עובדת מעולה גם עם טופו וסייטן.
את הטעם המיוחד היא מקבלת מעלי הבזיליקום הרעננים ואחרי שמכניסים אותה לתפריט פשוט אי אפשר להוציא אותה משם, היא חמה רכה וקרנצ’ית ובעיקר מנחמת מאוד.
שיח הבזיליקום התאילנדי לא מתנהג כמו בזיליקום רגיל ונשאר ירוק וחזק במשך כל ימות השנה אפשר בשמש או בחצי צל באדמה או בעציץ מה שבאמת חשוב זה לגדל אותו קרוב למטבח…